hirdetés

Az önjelölt celeb nagy bajban van. Börtönbe küldené Berki Krisztiánt az ügyészség, amiért olyan mű maffiózós menő csávóként satuféket nyomott egy busz előtt. De mi mást várhattunk volna tőle ? De nézzük a jó oldalát, hisz a dutyiban ülő cimbije M.Ricsike mellé kerülhet és már indulhat is Hajdú Peti új börtön reality showja.

 

Letöltendő börtönt kért Berki Krisztiánra az ügyészség a büntetőfékezéses ügyében. A vádhatóság már vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki szabálytalan és indokolatlan fékezéssel vészfékezésre kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt 2018. március 17-én Budapest III. kerületében – közölte az ügyészség a Facebook-oldalán.

A vád szerint az FTC egykoron szebb napokat látott ex-vezérigazgatója 2018. március 17-én, Budapest, III. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg.

A vádlott záróvonal és előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudált egymásra. A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével, megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt – írta az ügyészség.

Az autóbusz vezetője vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A busz utasai közül többen az ülésből előre lendültek, kiestek, a kapaszkodó rúdba ütötték magukat. Személyi sérülés nem történt. A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett.

Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, közügyektől-, valamint járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

Az ügyészségi Facebook-oldalon egy videót is elérhetővé tettek az esetről, ami eléggé egyértelmű.

Nos Krisztiánunk a mű gengszter celeb feltehetőleg nem tudott ezen buszos videóról, így anno simán, szemrebbenés nélkül sajnáltatta magát, hogy a luxus Verája rommá tört ( ami nem is az övé ) és ajjaj de nagy a baj. S ő ártatlan. Nos , Krisztián most is kamuzott.

Kíváncsian várjuk, hogy Hajdú Peti kedvenc műsorvezetője az adócsalási ügye után, most meg ez a büntetőfékezésesei eset után maradhat-e még ? Vagy pedig a szintén adócsalásért elítélt tévés vezér inkább beindít egy börtön reality showt Berkivel, M.Ricsikével és még valaki más elítélttel. Mondjuk ez nézett műsor lenne.

(ajtai)