hirdetés

Ha ajándékokon törjük a fejünket, sokszor már akkor gondban vagyunk, amikor egy-egy családtagnak kell kitalálnunk, mi is az, amit szeretne. Legkönnyebben gyerekeknek vásárolunk, hiszen egyrészt ők rendelkeznek kívánságlistával, amely szinte végtelen hosszúságú, másrészt pedig a számukra fellelhető kínálat is eléggé változatos. Gyerekeknek vásárolhatunk játékot, könyvet, plüssöket és még sorolhatnánk.

 

Más a helyzet a felnőttekkel, főleg, ha vannak köztük olyanok, akiket még csak nem is ismerünk, ha csak egyszer-kétszer váltottunk néhány szót, jobb esetben nemcsak chaten, hanem személyesen is. Ilyenkor bizony el kell gondolkodnunk, hogy mi az a termékkör, amellyel el tudjuk érni, hogy elégedett és örömteli legyen az a pillanat, amikor megkapja az illető az ajándékot.

Egyedi ajándékok

A cégeknek szóló meglepetések, a céges ajándékcsomagok tekintetében nagyon fontos a különlegesség, az egyediség. Olyan ajándékkal érdemes meglepni a partnereket, amelyek esetében feltételezhető, hogy nem minden nap kerül szembe ilyen termékkel a kolléga.

A Hónap ajándéka ajándékküldő szolgálat elsősorban gasztronómiai kézműves termékekből készít prémium ajándékcsomagokat. Ez lehetővé teszi, hogy olyan összetevők lapuljanak meg a sátortetős dobozokban, amellyel egy átlagember nem találkozik naponta.

Mit tartalmazzon egy különleges ajándék?

A legtöbb ember szereti a csokoládét. Ha ez valami különleges összetételben jelenik meg, akkor mindenképpen maradandó emlék lesz. A minőségi bor mindig jó ajándék, egyszerűen a megjelenésével, ízvilágával mi magunk is különlegessé válunk. A messzi földekről érkezett, prémiumkategóriás kávé vagy tea szintén ezt a gyűjteményt növeli.

Ha házi termelőtől tudunk szerezni valamilyen egyedi mézet vagy lekvárkülönlegességet, ezzel is be tudjuk lopni magunkat az ügyfelek szívébe, mintegy megédesítve vele mindennapjaikat. De hogy a gyakorlatias oldaláról is megközelítsük a témát, ugyanúgy, mint a bor esetében, fokozottabban kell figyelni a biztonságos csomagolásra.

Presztízs kollekció

A Hónap ajándéka ajándékküldő szolgálat egy évtizede szolgálja ki elégedett ügyfeleit céges ajándékcsomagokkal, melyek a fentebb felsorolt és még sok más összetevőt tartalmazzák. A cég külön presztízs kollekciók elkészítésével is foglalkozik, melyek fadobozokban kerülnek kiszállításra.

Ezek a csomagok a cég legjobb termékeit tartalmazzák, minőségi gourmet és kézműves finomságokat rejtenek. Az ajándékot a díszcsomagolás teszi teljessé. A kollekció többféle termék összeállítással van jelen, tartalmaz pl. libamájat vagy különleges szaloncukrot így a karácsonyhoz közeledvén.

Mint ajándékküldő szolgálatról, nagyon fontos megemlíteni, hogy hazai és külföldi cégek termékei egyaránt szerepelnek a kínálatban, és néhány nagyobb márka is megtalálható. A cég fokozottan ügyel a pontos, rugalmas és gyors ügyintézésre, valamint a kiszállításra is. További részletes információk a cég honlapján elérhetők.