hirdetés

Abba hagyta az olasz férfiak orális kielégítését Paola, mert megharapta az arcát egy kutya. A nő eddig Matteo Renzi lemondott miniszterelnök ellen szavazó férfiak közül 400 főt elégített ki a szájával.

szopógép olaszAz olasz választópolgárok százait elégítette már ki, beváltva 2016-ban tett ígéretét, most azonban sajnos kényszerpihenőre kell vonulnia.
A Hollywoodban élő, 28 éves modellt egy Halloween-partin ugyanis arcon harapott egy megvadult kutya. Mivel orvosi tanácsra az arcizmainak nyugalomra volt szüksége, kénytelen volt félbeszakítani az orális turnét, lelkesedése azonban töretlen.

A bevállalós szépség Paola Saulino még a 2016-os év végén lett világszerte ismert, ráadásul egy meglehetősen vad ígérete miatt. A barna hajú bombázó kijelentette, hogyminden férfit, aki nemmel szavaz a Matteo Renzi miniszterelnök által javasolt alkotmányos reformokról szóló népszavazáson, orálisan kielégít.

Miután a politikus javaslata elbukott, Paola egy percig sem habozott, hogy beváltsa, amivel korábban kecsegtette a választópolgárokat és elindult turnéjára.

Tíz városban már járt, az a 400 férfi pedig, akiknek kellemes perceket okozott, valószínűleg még jó ideig emlegetni fogja a nevét. Paola, habár mint bevallotta, “kissé elfáradt”, összességében jól érezte magát a feladat teljesítése közben, és alig várja, hogy újra teljesíthessen.