hirdetés

Az ex tévés műsorvezető Pálffy István nagykövet lehet. A volt KDNP-s képviselő „kijelölt nagykövet, Magyarország Nagykövetsége, Dublin” kitétellel szerepelt a tusnádfürdői találkozó programjában. Mindenesetre jó hír, hogy Dublinban  jó whiskyk vannak, amelyeket régebben kedvelt a műsorvezetőből lett politikus az adások előtt.

pálffy istván

Pálffy István lesz ősztől Magyarország dublini nagykövete – értesült két, egymástól független forrásból is a VS.hu. Az eddigi nagykövet, Magyarics Tamás 2011 őszén foglalta el posztját, most jár le a mandátuma. A lap megkereste Pálffy Istvánt, aki „semmilyen formában” nem szerette volna kommentálni a hírt. A múlt hétvégi tusnádfürdői találkozó programjában ugyanakkor már „Pálffy István kijelölt nagykövet, Magyarország Nagykövetsége, Dublin” kitétellel szerepelt.

Pálffy régebben a köztévé hírműsorát vezette. A népszerű tévés azonban az alkoholt sem vetette meg, mint ahogy más férfi sem. Több műsort egy két kupicányi whisky lehörpintésével kezdte. Persze nem mindig.  Aztán volt autóbalesete is Pálffynak az autópályán, amit szerencsére túl élt de sokak szerint ittasan vezetett. Pálffy a köztévé baloldali vezetése alatt is szárnyalt, mint senki más, azaz semmi gondja nem volt,  és csak ezután állt politikusnak és egyben bor szakírónak. A KDNP színeiben vált országgyűlési képviselővé.