hirdetés

A világhírű énekes, James Arthur szombati budapesti koncertje előtt Kállay-Saunders András és zenekara, a Kállay Saunders Band lépnek majd fel a Papp László Sportarénában. A Megasztár magyar felfedezettje, András már nagyon várja a koncertet, a különleges fellépéssel egy álma válik ugyanis valóra.

james arthur

A Megasztár ötödik szériájának felfedezettje, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András és zenekara, a Kállay Saunders Band kapták azt a lehetőséget, hogy előzenekarként fellépjenek James Arthur november 7-ei budapesti koncertjén a Papp László Sportarénában.

Nagyon boldogok vagyunk zenekarommal. Hihetetlen érzés, hogy az egyik kedvenc énekesem minket választott mint előzenekar. Emlékszem, amikor az X-Faktorban volt, nagyon drukkoltam neki, hogy megnyerje. Számomra egy nagyon egyedi előadó, és lehet hallani, hogy szívből énekel. Számait mindig hallgatom, a lemezén az összes dal jó. A koncerten a zenekarommal  lőadjuk a dalokat a Delivery Boy lemezünkről, lesz fél óránk összesen. Nagyon várom, jó lesz Jamest hallgatni és találkozni vele. Reméljük, neki is tetszik a műsor, bárcsak elvinne minket magával mindenhova előzenekarként– mondta Kállay-Saunders András.

James Arthur, a brit X-Faktor 2012-es győztese tehetségkutatós szereplése után több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi országában. Az énekes most hétvégén lép majd fel elsőként Magyarországon. James az egyedi feldolgozásban tálalt régi és új dalok mellett a világhírt számára meghozó Impossible című slágert is elénekli majd.

James Arthur budapesti koncertjére jegyek kaphatók a Ticketpro és a Ticket A országos hálózatában.