hirdetés

Vége. A híradós bemondó nyerte meg a Nagy Duett szórakoztató show-műsort. A TV2 hírolvasója talán maga sem hitte az elején, hogy ez sikerülhet. Tény, hogy a mackós mozgású hírolvasó sokat köszönhet profi partnerének, a kismamai örömök elé néző Péter Szabó Szilvinek.

 pachmann nagy duettMost egy időre le kell mondanunk a zenés műsorokról. A tévés celebek énekléséről és táncolásáról. Sőt még a műcelebek és önjelölt sztárok, mint például Berki Krisztián  arcoskodásáról is.

Véget ért ugyanis az énekelni nem tudók tehetségkutatója, akik közül a végére mindenki a szívünkhöz nőtt. Külön öröm lehetett sokak számára a kokainbotránya miatt kényszerpihenőre vonuló olimpikon evezős Kucsera Gábor, akinek nincs hanga, de ritmusérzéke sem sok. Azonban Dér Heni egészen a döntőig repítette.

Büszke lehet magára az MSZP-s exhonvédelmi miniszter lány,a Keleti Andrea is, aki Péter Sramek segédletével szintén eljutottak a döntőig, ami nem kis bravúr volt.

A Fradi edzője, Hevesi Tamás, aki profi zenész, a szépségmodell Kulcsár Edinával jutott be a mostani döntőbe, de ma minden kevés volt a páratlan páros, a Péter Szabó–Pachman duó ellen. A TV2 mackós műsorvezetője és profi segítője, a szépséges énekesnő megnyerte ugyanis a Nagy Duettet.