hirdetés

Ki hitte volna. A TV2 két műsorvezetői a legértékesebb magyar celebek, legalábbis a Forbes listája szerint. Érdekes, hogy Szellő István és Erős Antónia, az RTL műsorvezetői nem lettek dobogósak, pedig a legnézettebb hírműsorok arcairól van szó.

örödg-majka

A Forbes partnere az NRC kutatócég volt. Online kutatásukkal a celebek ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérték. A Forbes által felkért zsűri ezeken kívül a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és – idén először – közösségi médiás jelenlétét pontozta. A végleges pontszámhoz ezenkívül hozzáadta a Forbes a saját szerkesztőségi szavazatát is.

Eszerint Ördög Nóra, Majka és Tilla állnak az első három helyen, ebben a sorrendben, őket Sebestyén Balázs, D. Tóth Kriszta, Alföldi Róbert, Liptai Claudia követik. A tízbe befért még Palvin Barbara, Tóth Gabi és Hajós András.

A 11. Kasza Tibor, utána Lilu, Mautner Zsófi jön a sorban, a Shobert házaspár pedig Kovács Ákost és Istenes Bencét előzi meg. A közmédia a 17. helynek örülhet, oda Gundel Takács Gábor nyomult be, utána a Hajdú–Sarka páros, majd a Vajna házaspár következik. 20. a listán Stohl András.