hirdetés

Ikerlányai születtek Ronnie Woodnak, a Rolling Stones legendás gitárosának és dalszerzőjének, aki immár hatgyermekes családapa. A 69 éves apuka nagyon boldog az ikrek miatt. Wood 67 . éves anyósa is boldog, akár a babák anyukája, a 38 éves Sally.

ronnie_wood

Wood menedzsere kedden jelentette be, hogy előző éjjel világra jött Gracie Jane és Alice Rose. A közlemény szerint mindkét kislány és 38 éves édesanyjuk, Sally Humphreys – Wood harmadik felesége – kitűnő egészségnek örvend. Az ikrek szinte születésnapi ajándékként érkeztek, hiszen Ronnie Wood szerdán ünnepli 69. születésnapját is.

A viharvert rocker 2012-ben vette feleségül Sally Humphreyst, aki producerként ismert London színházi világában. A pár a londoni Theatre Royalban ismerkedett össze, amikor a képzőművésznek sem utolsó Wood kiállítást rendezett alkotásaiból.  A feleség fiatalabb Wood legidősebb fiánál, a zenész első házasságából született 40 éves Jesse-nél, Ronnie Wood pedig idősebb saját jelenlegi anyósánál, aki 67 éves.

Wood és jelenlegi felesége az egyik legdrágább londoni luxusszállodában, a Hyde Park mellett emelkedő Dorchesterben kelt egybe. A ceremónián jelen volt a nagy kortársak – és egykori riválisok – közül Sir Paul McCartney, a Beatles volt basszusgitárosa és dalszerzője, aki nem sokkal korábban nősült szintén harmadszor , valamint Rod Stewart rockénekes, Ronnie Wood esküvői tanúja. Feltűnő módon hiányzott ugyanakkor a vendégek közül a Rolling Stones frontembere, Sir Mick Jagger és a banda másik alapító tagja, Keith Richards is.

Wood hivatalosan 2009-ben, 24 évi házasság után vált el előző feleségétől, Jo Howardtól, akit azonban már egy évvel korábban otthagyott egy orosz bárpincérnő, az akkor 21 esztendős Jekatyerina Ivanova kedvéért. Ez a kapcsolat gyors és csúnya véget ért: Wood 2010-ben egy vita után összeverekedett az utcán orosz barátnőjével, és a csetepaténak csak a járókelők közbelépése vetett véget. A gitárost annak idején őrizetbe is vették, és akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám – miután a rendőrségen beismerte vétkét – megúszta egy hatósági figyelmeztetéssel.