hirdetés

Tavaly történt, hogy az ismert magyar színész Oszter Sándor az autójával megrongálta a MOM Park garázsát. Állítólag , ittas vezetéssel gyanúsítják, ám egyelőre nem történt érdemi előrelépés az ügyben. A színész jogi képviselője a Fővárosi Főügyészséghez fordult panasszal az elhúzódó ügy miatt.

oszters

Rekordideje, lassan 15 hónapja folyik büntetőeljárás Oszter Sándor ellen, s azóta a jogosítványát sem kapta vissza a színész.  Mint ismert: a színész még 2014 februárjában a MOM Park bevásárlóközpont garázsában ment neki a falnak, s a biztonsági őrök állították meg. Ittas vezetéssel gyanúsítják. Oszter azt mondta, nem ivott csak szerencsétlenek voltak a körülmények és a baleset után fogyasztott csak alkoholt.

A színész ügyében már sokadszor hosszabbították meg a nyomozást, érdemi előrelépés azonban továbbra sincs az ügyben. A színész jogi képviselője, Balogh Gábor a Fővárosi Főügyészséghez fordult “formán kívül” panasszal, mert nem érti, mi tart ilyen sokáig. Észrevételeit megküldték a nyomozást felügyelő kerületi ügyészségnek is.

A nyomozás a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi rendőrkapitányságán folyamatban van. Az ügy pedig azért húzódik, mert a védelem több indítvánnyal, többek között gyanúsítotti indítvánnyal fordult a rendőrséghez.