hirdetés

Elképesztő, Charlie Sheent most azzal vádolják, hogy állítólag megerőszakolta 13 éves színészpartnerét, a néhai Corey Haimet közös filmjük forgatása alatt.
sheen charlieÚgy tudni, hogy Corey Haim többeknek is elmesélte, hogy Charlie Sheen megerőszakolta őt az 1986-ban készült “Lucas” című filmjük forgatása alatt. Corvey 13, Sheen 19 éves volt az állítólagos erőszak idejekor, amit most Dominic Brascia hozott nyilvánosságra, miután Corvey elmondta neki a történetet a halála előtt még 2010-ben.

Haim elmondta, hogy a “Lucas” forgatása alatt szexelt Sheenel. Füveztek és lefeküdtek. Miután análisan közösültek, Sheen eltávolodott tőle, és elutasította, amikor Haim meg akarta ismételni a történteket – mesélte a néhai színész.

Mások is megerősítik a történetet: Corey Feldman, aki barátja volt a 38 éves korában elhunyt Haimnek, a könyvében írt arról hogy Sheen meggyőzte a fiatal Coreyt, hogy teljesen normális, ha egy idősebb férfi egy nála fiatalabb fiúval közösül, majd az ebédszünetben két kocsi között megtörtént az aktus.

Haim ártatlan és naiv volt, engedte, hogy megtörténjen – írja Feldman, aki soha nem nevezte meg Sheent a könyvében.
Sheen ügyvédje azt nyilatkozta, hogy nem igazak az állítások, a többire vádra pedig nem is fognak reagálni.