hirdetés

A népszerű színész és a nemzet humoristája kórházba került. Gálvölgyi Jánosnak ezért állítólag le kellett mondania a fellépését. Pedig Gálvölgyi mindig is híres volt arról, hogy sokszor betegen is vállalta a fellépéseket.

gálvölgyi-life

A bulvárlapok szerint vérnyomásproblémával küzd Gálvölgyi János, ezért lemondta szerda esti premierjét a Játékszínben, A Napsugár fiúk című darabban. Mások szerint valamiféle rejtélyes  betegség, nyavalya környékezte meg a népszerű és közkedvelt színészt. A Kossuth- és Jászai-díjas színész a teátrum vezetőségével közösen megegyezve döntött úgy, hogy nem lép inkább fel. Mindez érthető, a nemzet humoristájának az egészsége fontosabb.

A színész társai bíznak benne, hogy Gálvölgyi mihamarabb visszatérhet a színpadra. Mint közismert, Gálvölgyi Jánosnak májusban súlyos tüdőgyulladása volt, mégis vállalta a Vidám kísértet című bohózat próbáját és premierjét.

Ha egy néző megtisztel azzal, hogy megvásárolja a drága színházjegyet, akkor kötelességem a legjobbat kihozni magamból – nyilatkozta akkor Gálvölgyi János.

(Fotó: Life)