hirdetés

Miskolcra jön a nagy mellű Samantha Fox. A 80-as évek szexszimbólumát idén is sikerült Magyarországra csalogatnia a sörfesztiválra Hajdú Péternek.
1000full-samantha-foxSamantha Fox és Sabrina szombaton adják elő olyan gigaslágereiket az 5. Miskolci Sörfesztiválon, mint a Touch Me – I Want Your Body vagy a Call Me.
Az ötvenéves modell-szövegíró, ha szokásos formáját hozza, egészen biztos, hogy leveszi a lábáról a közönséget, dalaival mindenkit keblére ölel majd.
Fox egyébként tényleg kiváló formában van, nemrég nyilatkozta le, hogy szívesen vállalna egy újabb szexi Playboy-fotózást.
A szervezők legalább hetvenezer embert várnak a rendezvényre, ami csütörtökön kezdődött és vasárnapig tart, több mint százféle sörből válogathatnak az odalátogatók. A világsztárok mellett természetesen magyar előadók is fellépnek majd, sörözés közben meghallgathatják Korda Gyuri és Balázs Klári párosát, Caramelt, Gáspár Lacit, az Edda Műveket és Kis Grófo is több slágerét elénekli. A fesztiválon ezúttal is a retró jegyében zajlik minden.