hirdetés

Ez az év volt, úgy tűnik, a nagy szakítások esztendője. Az utóbbi években egyre gyakoribb a válás, és ezt nem csupán a statisztikai adatok, hanem a sztárok is igazolják. Általában a szakértők tapasztalatai szerint a 4, 7, 9, és 13 évnyi együttlét után alakulnak ki a drasztikus elhidegülések a válások során.  Aki ennél tovább bírja, annak nem nagyon kell aggódnia ezek szerint.

Lilu és exe

Alig egy hónapja jelentette be Szulák Andrea, az ismert popdíva is a hírt, hogy tíz év után elválnak útjaik gyereke apjával, Gyarmati Gáborral. A színésznő a közösségi oldalán tudatta az ismerőseivel, hogy lezárta kapcsolatát.

Szintén tíz év után intett búcsút egymásnak Jennifer Garner és Ben Affleck. Válásuk nagy port kavart Hollywoodban, különösen miután kiderült, hogy a színész – amellett, hogy folyamatosan sztriptízbárokban és pókerklubokban múlatta az időt – épp a bébiszitterrel csalta meg gyönyörű feleségét. A párosnak két lánya és egy fia van, Violet kilenc, Seraphina hat, Samuel pedig hároméves. Bár megpróbáltak szépen elválni egymástól, a tányérdobálás nem maradt el.

13 év után adta be a válási papírokat Gwen Stefani és férje. Három gyönyörű gyermekük van, Kingston(9), Zuma (7) és Apollo (1), de érthető, hogy az énekesnő nem tudta megbocsátani, hogy három éven keresztül csalták titokban. Amint fény derült az igazságra, Gwen le is cserélte a dadust, hisz itt is ő volt a félrelépés egyik szereplője.

Dér Heni szerencsére még az esküvő előtt rádöbbent arra, hogy nem Vincze Gábor az, aki mellett szeretné leélni az életét. A pár a nyáron szakított egymással. Pedig hej, de nagy buli lett volna.

Az év elején bombaként robbant a hír, hogy az RTL Klub műsorvezetője, Lilu és párja Árva László kapcsolata is válságba került. A férj el is költözött otthonról, és Lilu más oldalán vigasztalódott. Akkor kijelentették, kisfiuk a legfontosabb számukra,  és szeretnék rendbe hozni a kapcsolatukat. Azaz külön vannak, de talán újra együtt lesznek, és kikerülnek az év nagy válásai című fejezetből. Szurkolunk.