hirdetés

Az ismert magyar teniszező és a nagy Ő egykori főszereplője állítólag nemrég lelkileg megviselten tért haza Amerikából, ezért kórházba vonult. Noszály Sándort a fővárosi Nyírő Gyula kórházban látták a Blikk szerint.

noszály sándor

Egy bennfentes szerint Noszály leginkább pihenéssel töltötte a kórházban az első két napot, karácsonykor pedig hazament a szeretteihez – számolt be a Blikk a nagy sztoriról.  Külföldön bevett dolog, hogy azok, akik elfáradnak, orvosi segítséget kérnek, itthon azonban sokan inkább maguk próbálnak megküzdeni a nehézségekkel – gyakran hiába. Noszály Sándornak azonban elég lelkiereje volt belátni, hogy segítséggel hamarabb átlendül a gondjain. Karácsony után éppen ezért vissza is ment a kórházba. Amikor hétfőn déltájban meglátogattuk a kórtermében, egy szabadidőruhában volt. Kicsit fáradtnak tűnt, és a kisszekrényben rendezgette a holmijait.

Senkire nem tartozik, hogy miért vagyok itt. Egyébként jól vagyok, semmi gond. Akkor jövök és megyek a kórházból ki, be, amikor csak akarok – mondta röviden Noszály.

Az egyébként a privát szférájában és az üzleti életben is sikeres férfi viszontagságos esztendőn van túl, hiszen alig néhány hónappal ezelőtt egy népszerű budapesti szórakozóhelyen olyan súlyosan beverte a fejét, hogy életveszélyes sérüléssel kórházba került. Barátai, rokonai akkor is nagyon aggódtak érte, és ez természetesen most sincs másként. Mindannyian azt remélik, hogy Sándor hamarosan sokkal jobban lesz, és jövőre már messziről elkerülheti a kórházakat.