hirdetés

Blama. Az ismert rádiós műsorvezetőnek fel kellett bontania a szerződését a Földművelésügyi Minisztériummal; miután kiderül, hogy suttyomban nem kevés pénzt kap onnan a nemzeti parkok népszerűsítéséért. Igaz erről csak a munkáltatója nem tudott, a rádió, pedig épp ott népszerűsítette a Fazekas Sándor miniszter vezette parkokat. A lebukott rádiós olcsón megúszta és elnézést kért a Class Fm-től a kellemetlenségekért.

 rakoczi-feri

Rákóczi Feri, a Morning Show egyik műsorvezetője jól  fizető állami megbízást kapott, elfogadta ugyanis a Földművelésügyi Minisztérium megkeresését, aminek értelmében tíz hónapon keresztül a reggeli rádiós műsorban népszerűsíti a termelői piacokat és a nemzeti parkokat. Természetesen mindezért szép summa ütötte volna a markát.

A Class Fm viszont nem tudott a szerződéről, ráadásul azt is vizsgálniuk kellett volna, hogy ezek a promóciók reklámnak vagy termékelhelyezésnek számítanak-e, mert ezeket jelezni kell a hallgatók felé. A Bors állítása szerint Rákóczi Feri visszakozott, és elnézést kért a rádiótól.

Hibáztam, nagyon sajnálom a problémát, amit a rádiónak és a műsorvezető társaimnak okoztam! A szóban forgó szerződést azonnal felbontottam, ugyanakkor a magyar termelők és a hazai tájegységek népszerűsítése, ahogy már évek óta, továbbra is szívügyem – mondta a műsorvezető.

A rádió vezetősége nem kívánt megszólalni a témában. Érthető módon.