hirdetés

Verebes József, a Mágus becenévre hallgató legendás futballedző egészsége megromlott, valamint pénzügyi segítségre is szorul. A szebb napokat is látott trénert egy alapítvány és Pintér Attila exszövetségi kapitány is segíti.

verebes

Jelentősen megromlott Verebes József, a Győri ETO és magyar válogatott egykori sikeredzőjének egészségi állapota, többször szédülés zavarja és lefogyott. A 75 éves egykori edző, a sokak által csak Mágusnak becézett szakember  elmondása szerint legalább a válogatott eredményének örül, hogy negyven év után kijutott a csapat az Európa-bajnokságra.

Verebes sajnos pénzügyi segítségre is szorul – ennek okát nem árulta el –, de tudható, hogy a Győri ETO adott fizetést a Mágusnak sokáig. Azonban a klub tulajdonosa, Tarsoly Csaba, mint közismert a maga 150 milliárdos kamu brókerkötvényével picit felborította a fociéletet, ezért Verebes is hoppon maradt. Nem ad neki munkát egyelőre senki, és a szeretett klubja, sok sikerének helyszíne, az ETO sem létezik már.

A Focisegély Alapítvány állítólag 350 ezer forintos támogatást nyújt neki. Az alapítvány kizárólag olyan sportolókat támogat, akik önhibájukon kívül kerültek szorongatott helyzetbe, de külön segítséget kap a győri kötődésű Pintér Attila korábbi válogatott szakvezetőtől is.

(Fotó: 6:3)