hirdetés

Komplett hülyét csináltak a hatóságokból a leleményes magyarok. Az Esti Újság úgy tudja, hogy simán kijátszották az ügyeskedők az edzőtermek bezárását és vígan járnak tömegesen edzeni. Az Esti Újság úgy tudja van olyan szövetség vagy klub, ahol idén már több mint 4000 ezer igazolt profi sportolóra tettek szert. Valaki nagyot kiszállt az ötlettel úgy tudjuk 50-200 ezer forintért árulják a profi sportolói igazolásokat a fekete piacon.

 

Leleményes magyarok megoldották okosba, azaz kijátszották a koronavírus miatt edzőtermi bezárásokat. A magyar virtus jó az edzőtermeknek és jó az embereknek is. Így van az, hogy nyitva találhatunk pár edzőtermet és sokan járnak edzeni is. Sokan súlyzóznak, bokszónnak, mozognak. A törvény ugyanis a leigazolt profi sportolóknak nem tiltja az edzést. Na ez a kiskapu lett kijátszva.

Na nem a Trabanttal érkezők tömege jár így edzeni, hanem a luxus verdás izmos kopasz fiúk. Okosba egy profi igazolvány, az Esti Újság úgy tudja rendes egyesületi tagsággal, sportorvosival a fekete piacon Budapesten 200 ezer forintba kerül. Vidéken állítólag ezt megúszhatjuk 60 ezerből. Egy ilyen profi sporttagsággal pedig bárhol az országban lehet menni edzeni az edzőterembe.

Így csak egy egyesület kellett, aki leigazolta a sok súlyzókkal sportoló embert. Van pár ilyen egyesület ami erre alkalmas.

Az Esti Újság úgy tudja van olyan szakszövetség, ahol már most több mint 4000 igazolt profi versenyző lett. Persze nem tudjuk tavaly pontosan mennyi volt de, hogy ennél lényegesen kevesebb abban biztosak vagyunk.

Mi magunk is láttunk ilyen profi igazolást, amellyel lehet járni az edzőtermekbe edzeni járni bármely földi halandónak. Sőt már applikációval is elérhető mindez így még gyorsabb a bejutás egy-egy edzőterembe,

Nos bízunk benne a járvány után is marad olyan sok ezer tagja a szakszövetségnek, hisz legalább lesz pénzük a különféle versenyek megrendezésére.

 

(cst)