hirdetés

A népszerű tévés, vetélkedős ex-TV2-s műsorvezető, Vágó István a Facebookon keményen beszólt Szalai Viviennek. Mint közismert, a TV új hírigazgatójának Szalai Vivient nevezte ki Andy Vajna főkaszinós és főfilmbiztos tévétulajdonos. A hölgy hírműsorokkal sosem foglalkozott, sőt igaz, nézett tévéműsort sem csinált soha. Nos, kemény meló lesz az új hírfőnök asszony színre lépése. 

szalay vivienn

Miután a TV2 Csoport bejelentette, hogy Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a hír- és aktuális műsorok bővítése és megújítása lesz, sokan elkezdték találgatni, vajon eddigi szakmai tapasztalata alapján alkalmas-e a feladat ellátására. Vágó István, a népszerű magyar vetélkedők atyja, és a TV2 legendás arca a Facebook-oldalán fejtette ki röviden a véleményét.

Szalai Vivien, a milliárdos Vajna vezette TV2 Aktuális műsorok igazgatóságának új vezetője a Hamis gyönyör c. könyvvel kezdte írói munkásságát. Íme a könyv reklámképe. Az igazság az, hogy ez alaposan elrontott reklámfotó, mert a regényben nem a szerző osztja meg élményeit, hanem a kötet Szofiról, a legkeresettebb magyar luxusprostituáltról szól, aki a szerző állítása szerint valós személy igaz történettel.