hirdetés

Ismét kórházba kerül a Vasas legendája Mészöly Kálmán. A volt labdarúgót a János Kórházban kezelik és nincs jól az Esti Újság úgy tudja. Mészölyt súlyos tüdőgyulladás miatt vitték kórházba.

 

A magyar labdarúgás egyik legnagyobb élő ikonja a János Kórház Belgyógyászatán fekszik, de fia Mészöly Géza elmondása szerint az első hírek bár aggasztóak voltak, de édesapja jó állapotban van.

„Mindenkinek köszönöm, hogy aggódik édesapámért! Sokan keresnek, jólesik ez a figyelem. Bízunk benne, hogy most is felépül és a szervezete legyőzi a betegséget. Tüdőgyulladással, keringési rendellenességgel és fertőzéssel került kórházba, de az orvosok elmondása szerint a helyzethez képest jó állapotban van.”

Mészöly Kálmán az utóbbi években több alkalommal is kórházba került, de mindig gyógyultan távozott. Az elmúlt időszakban visszavonultan élt a 81 éves legenda, aki korábban a Vasasban futballozott és a magyar válogatottban is emlékezetes teljesítményt nyújtott. Szövetségi kapitányként kijuttatta a válogatottat a világbajnokságra is.