hirdetés

Veri a feleségét a Fidesz képviselője ? A kunszentmiklósi B. József, mint a kormány jeles képviselője, a családok védelmezője bizony most nagy bajban van. Feleségét ugyanis súlyos sérülésekkel ápolják a kórházban, ami tény. B.József feleségének az esetét az ügyészség vizsgálja, mert mentelmi joga van. A nyomozás elindult s kérdés, hogy végződik. Kiderül-e az igazság, vagy ez is el lesz bagatelizálva.

Tény, hogy S. Teréziát tegnap a szájsebészeten kezelték. Tény továbbá, hogy az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálódik, ugyanis az orvosok hivatalból értesítették a rendőröket, akiknek az asszony vallomást is tett. Miután az egyik félnek mentelmi joga van, átkerült a vizsgálat az ügyészséghez. Így elmondható, hogy alapos a gyanú abban a tekintetben, hogy bizony B.József Fideszes országgyűlési képviselő nejét jól elnáspángolták. Már az is sejthető, hogy a képviselőnek ehhez valamiféle köze volt, hisz az ügyészség kutakodik a nőverési ügyben.

A hírbe kevert családokat védelmező és katolikus értékeket hírdető kormánypárti képviselő a Blikknek nyilatkozott.

Már több napja nem aludtam, mert készültünk a falunapra, amire egyebek közt 250 kiló zúzát is megpucoltunk – mesélte munkatársunknak. – Szombaton este pedig az élettársam fiának a lagzijában voltunk, ahol megittam négy-öt zöld diós házi pálinkát, boroztam, söröztem is, szóval nem sokat tudok arról, hogy kerültem haza. Csak annyit, hogy reggel hat körül lehetett, amikor ledobtam az ünneplőt és ledőltem, és még arra emlékszem, hogy Terike az éjjeliszekrény mellett kotorászik.

Balogh képviselő állítása szerint a következő kép az volt, hogy kilenckor keltegeti az egyik fia: mennie kellett a rendezvényre. Tőle tudta meg, hogy kórházban van az élettársa. Amikor ugyanis az asszony kivett egy tál húst a kocsiból – mondta a képviselő –, a vak komondor kutyájuk fellökte. Egyébként azóta többször beszélt is vele telefonon, és nincs köztük harag. A kérdésre, hogy élettársa mit mondott, hogyan sérült meg, a hatgyerekes családapa nem tudott válaszolni. A kezén látható sebekről pedig azt mondta: ládarakodáskor keletkeztek. Egyébként lemond a mentelmi jogáról, ha szükséges.

Az ügy pikantériája, hogy a képviselő volt felesége egyebek mellett azért szakított Baloghgal 25 év házasság után, mert megunta a durvaságát. Ennek már hét éve.

Sokféle érzés kavarog bennem, és természetesen nagyon sajnálom Terikét, függetlenül attól, hogy ő volt az, aki harmadikként megjelent a házasságunkban. Most, hogy ez a szörnyű eset nyilvánosságra került, valamiféle elégtétel a jóistentől – nyilatkozta a Blikknek Balogh egykori neje, aki állítja: a képviselő őt is többször megverte, volt, hogy a kézfeje is eltört. De az ország másik felébe, Zalába vitte orvoshoz, és mivel megfenyegette, a kórházban azt kellett mondania, hogy elesett.

A Fidesz-frakcióban nagy megütközést keltett az eset, ám az esetleges szankciókról csak később döntenek