hirdetés

Egybe kelhet a kormányzó fia és a botrányhős énekesnő úgy tűnik. A pletykák szerint egyre komolyabb Patrick Schwarzenegger és Miley Cyrus kapcsolata, aminek legfőképp az anyós jelölt nem örül igazán. Sőt. 

 patrick-and-miley

Egy közeli ismerős a napokban elkotyogta az amerikai OK! magazinnak, hogy a hírességek úgy lubickolnak a kapcsolatukban, “mintha csak eljegyezték volna egymást”. Az nevét nem vállaló forrás elmesélte:

Miley mindenkinek azt mondja, hogy most megtalálta az igazit. Teljesen el van varázsolva.

Arnold Schwarzenegger exfelesége, azaz Partick édesanyja, Maria Shriver a fiatalok örömének ellenére állítólag arra bíztatja a fiát, hogy vessen véget a szőke botrányhősnővel való kapcsolatának.

Miley tudja, hogy ez nem fog működni Patrick családjával. Ennek ellenre fülig szerelmes a srácba, és legutóbb azt javasolta neki, hogy szökjenek el együtt egy trópusi szigetre, illetve Las Vegasba, ahol gyorsan egybekelhetnek, kizárólag kettesben. Az látszik, hogy ebben a kapcsolatban Miley az, aki irányítani próbálja a dolgokat.

Az énekesnő egyébként 2013-ban szakított Liam Hemsworth-tel, és már korábban megfogadta, hogy ezután lelassít a kapcsolataival, annak érdekében, hogy megvédje magát a csalódástól és a szenvedéstől. Ha pletykák igazak, akkor Miley-nak láthatóan nem igazán sikerül betartani a fogadalmát.  Úgy tűnik, a 22 éves sztár teljesen elveszti az eszét, amikor szerelmes.