hirdetés

A csodás színésznő, Nicole Kidman valamit nagyon jól csinálhat, hiszen immár 10 hosszú esztendeje alkot egy párt a zenész Keith Urbannel. Nicole elismerte, egy kapcsolat sem egyszerű, de megéri fáradozni, és legfőképp naponta minimum tíz percet beszélni.

NicoleKidman_KeithUrban

A pár tökéletes családnak tűnik, két kislányuk, Faith Margaret és Sunday Rose csodálatosak, ám a színésznő elárulta, hogy e mögött bizony kőkemény munka van.

Egy kapcsolat sosem egyszerű, egy házasság meg pláne, főleg, ha gyermekek is vannak. Persze félreértés ne essék, a gyermek a legnagyobb öröm és büszkeség az életben, de annyi feladat, teendő van így a hétköznapokban, hogy az könnyen egy szerelem rovására mehet.

A férjemmel mindennap szánunk arra legalább 10 percet, hogy leüljünk egymással szemben, és átbeszéljük a napot. Például ha valami olyat mondott, ami engem bántott, de neki fel sem tűnt, akkor azt ilyenkor elmondom neki. Ez a boldogság kulcsa, a kommunikáció! Mindent meg lehet beszélni, és mindenkit erre buzdítok – mesélte a színésznő a The Sun magazinnak adott interjújában.