hirdetés

Bűnösnek találták neje meggyilkolásában az amerikai sorozatsztárt. Michael Jace, a Kemény zsaruk 89 részében játszott, sok más sorozat mellett. Szándékosan ölte meg feleségét az esküdtszék szerint.  

THE SHIELD: L-R: Walton Goggins, Michael Chiklis, David Rees Snell, Michael Jayce and Alex Laughlin (kneeling). CR: Prashant Gupta / FX

Május 31-én másodfokon is bűnösnek találták felesége meggyilkosában Michael Jace színészt. A bizonyítékok alapján háromszor lőtt rá feleségére, April Jace-re 2014 májusában. A bíróság pénteken dönt a büntetés mértékéről – írta a Variety.

A színész ügyvédje a szándékosságot próbálta kizárni, azt bizonygatta, hogy Jace nem tervezte meg tettét. A színész bevallotta, hogy két fiuk jelenlétében rálőtt a nőre, de végig azt vallotta, hogy csak lábon akarta lőni annak apjának revolverével. A vád szerint ez megtervezett gyilkosság volt, Jace dühös volt azért, mert a nő el akart válni.

A színészt a Kemény zsaruk 89 epizódjában láthattuk, de rengeteg sorozatban szerepelt: dolgozott a Mentalista, a Terepen, a Doktor Addison, a Minden lében négy kanál, a Helyszínelők, a Döglött akták, az Amynek ítélve és a Vészhelyzet stábjával is.