hirdetés

Családi dráma a Jóban Rosszban sztárjánál. Szorcsik H. Viki ötéves párkapcsolata végleg tönkrement, de három hete állítólag csak egyfolytában sír. Állítólag gyermekei apja egy láthatás után nem adta vissza neki a gyerekeit. Mindezek súlyos vádak és egy családi viszály alap kellékei, éppen ezért óvatosan és helyi értéken kell kezelni mindent.

szorcsik h viki

A Jóban Rosszban egykori színésznője komoly bajban van. Túl van egy hosszú boldog és viszályokkal teli kapcsolaton, amelyet lezárt. A színésznő Szorcsik H.Viki csak nemrég döntött úgy, hogy végérvényesen elhagyja a párját. Három hete azonban pokollá vált az élete, amikor három napra odaadta a gyerekeit láthatásra az apjuknak. Azóta nem találkozott velük –  Szorcsik művésznő.

Az anorexiám miatt az orvosok szerint meddő lettem, így nagyon boldoggá tett a hír, hogy állapotos vagyok. A párom nem örült velem, de mondtam neki: vele vagy nélküle, de felnevelem a picit. Akkor úgy döntött, hogy vele. A második babánkat már egyenesen el akarta vetetni. Egyszer sem fürdette őket, nem segített semmiben négy és fél évig. Érthetetlen, hogy most miért vette el tőlem őket. Talán velük akar érzelmileg zsarolni, vagy bosszút állni, amiért szakítottam? –mondta a színésznő.

A művésznő állítólag hasztalan írt könyörgő üzeneteket az exének, aki közölte, hogy esze ágában sincs visszaadni a gyerekeit, ezért bíróságon indított gyermekelhelyezési pert Szorcsik H.Viki.

A Blikk megkérdezte az édesapát is, hogyan alakult ki ez a helyzet. Nos a helyzet abból a szemszögből egészen más, legalábbis a gyermekek apja szerint.

Nem vettem el a kicsiket Vikitől. A helyzet az, hogy tizedike körül a volt élettársam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzenetet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó – állítja az apa, aki éppen a kis Zarával volt bölcsődei beszoktatáson.