hirdetés

Az egykor szexi színésznő, Meg Ryan már alig emlékeztet egykori önmagára. Az 55 éves hollywoodi sztár rettenetesen lefogyott és mondhatni picit összeesett.  A férfiak egykori szívük hölgye bizony picit már árnyéka önmagának. Nincs jó bőrben. 

 

meg ryanMeg Ryan a nyolcvanas évek elején kapta meg élete első szerepét, az áttörést karrierjében pedig az 1989-ben bemutatott Harry és Sally című romantikus komédia hozta meg, amiért Golden Globe-díjra is jelölték. Igazi szupersztárrá a kilencvenes években vált, amikor olyan sikerfilmekben bűvölte el a közönséget, mint A szerelem hullámhosszán, a Francia csók vagy A szerelem hálójában.

Az amerikai színésznő novemberben 56 éves lesz, ám mostanra sikerült annyira túlzásba vinnie a plasztikáztatást, hogy alig ismerni rá. A közelmúltban New Yorkban kapták lencsevégre, miközben 66 éves párjával, John Mellencamp zenésszel beszélgetett, a róla készült lesifotó pedig arról tanúskodik, hogy a sok botox elképesztő pusztítást vitt véghez az arcán.

Talán ez is közrejátszik abban, hogy már két éve nem állt a kamerák elé. Utoljára az Ithaca című filmdrámában tűnt fel Tom Hanks és az idén elhunyt Sam Shepard oldalán, a 2015-ben bemutatott alkotást pedig rendezőként is ő jegyzi. Meg Ryant milliók szerették meg világszerte, és szomorú látni, hogy a kilencvenes évek egyik legszebb színésznője ennyire megváltozott.