hirdetés

Brutálisan nagy sztárt igazolt a Transformers. Sir Anthony Hopkins a robotos filmben ugyanis színre lép. A hollywoodi színészlegenda hivatalosan is leszerződött a következő óriásrobotos mozira, amely feltehetőleg újabb kasszasiker lesz.

anthony hopkins transformers

Mialatt Kuba fővárosában, Havannában már megkezdődtek a forgatási munkálatok előkészületei, jelenleg még továbbra is alakulóban van a Transformers: The Last Knight,  azaz  Az utolsó lovag című ötödik installáció színészgárdája, amelyhez most az utánozhatatlan Sir Anthony Hopkins  is csatlakozott. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész leszerződését a produkció hivatalos Twitter-oldala jelentette be.

A filmben jelen állás szerint az egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő Hopkins és a már korábban bejelentett új főszereplők, vagyis a nem túl ismert Isabela Moner  és Jerrod Carmichael  mellett a Cade Yeagerként visszatérő Mark Wahlberg és a Lennox ezredes karakterét ismét megformáló Josh Duhamel fognak játszani. A Michael Bay  rendezésében készülő Transformers 5 jövőre, 2017. június 23-án fog az amerikai mozikba kerülni.