hirdetés

Több mint egy hónapja nem láthattuk nyilvános eseményen Katalin hercegnét és Vilmos herceget, most azonban egy gyermekkórházat látogattak meg, ahol a hercegné megint hatalmas botrányt okozott. Olyan ruhát vett fel, ami már volt egyszer rajta, s ez a királyi családban szinte megbocsáthatatlan bűn.vilmos és kataA brit királyi családban szinte elvárás, hogy senki, soha ne viselje ugyanazt a ruhát kétszer vagy többször egymás után, és ezt általában be is tartják a família tagjai. Katalin azonban most újra megszegte ezt az évszázados hagyományt, és egy nyilvános eseményre olyan darabot választott, amit már 2014-ben is viselt Ausztráliában.

Katalin már többször megszegte az udvar által felállított szabályokat, és az sem érdekli, hogy elméletileg nem viselhetné ugyanazt a ruhát egynél több alkalommal – magyarázta egy bennfentes.

Katalin épp olyan, mint férje édesanyja volt, visszafogott, stílusos, de jól tudja azt is, hogy a hétköznapi emberek szemében sokkal szimpatikusabb lesz, ha pontosan úgy viselkedik, mint ők. Épp ezért választja ugyanazt a darabot többször is, hogy még közelebb kerüljön az emberekhez. Egyébként ez a darab még csak nem is annyira drága – mondta egy bennfentes, aki elárulta, hogy a kék virágokkal díszített fehér ruha mindössze nyolcvanezer forintnak megfelelő fontba került.