hirdetés

Nyilvános alkoholfogyasztás és lopás vádjával a szülővárosában tartóztatták le Mitchel Mussót, aki a Hannah Montana című sorozatban Oliver Oken megformálásával vált híressé. Most pedig egy chips el lopásával került reflektorfénybe.

Letartóztatták a 32 éves Disney-sztárt, Mitchel Mussót, aki egykor Miley Cyrus oldalán tűnt fel a Hannah Montanában. A texasi Dallas külvárosában, Rockwallban lévő rendőröket egy szállodába küldték, miután rendzavarásról érkeztek jelentések. Musso állítólag betért az épületbe, felkapott egy zacskó chipset, majd elkezdte majszolni anélkül, hogy fizetett volna érte.

A szálloda egyik alkalmazottja megkérte a sztárt, hogy fizesse ki a chipset, de ő állítólag elrohant. A Rockwall Rendőrkapitányság által megosztott sajtóközlemény szerint Musso verbálisan bántalmazó volt az incidensnél. Az alkalmazott később azt mondta a rendőrségnek, hogy Musso részegnek tűnt, amikor 19:15 körül belépett a szállodába, s harciasan viselkedett.

A rendőrök elmondták, hogy a 32 éves színészt az épületen kívül találták meg és azonosították. Amikor a rendőrséggel beszélt a „részegség jeleit mutatta, így végül letartóztatták” – áll a sajtóközleményben. Mussót nyilvános ittassággal és 100 dollárnál kisebb értékű lopással vádolták.

A színész iratellenőrzése során a rendőrök vádat emeltek ellene a jogosítvány felmutatásának elmulasztásáért és a lejárt regisztráció miatt is. Mussót a Rockwall megyei fogdába vitték, ott töltötte az éjszakát. Összesen 2080 dollárt kellett kifizetnie, hogy biztosítsa a szabadulását. A színészt a texasi törvények szerint valószínűleg nem ítélik börtönbüntetésre a tettei miatt – írja a Mirror.