hirdetés

Miley ismét képernyőre kerül és főszereplő lesz. A botrányhős popsztárt ráadásul a színész- és rendezőlegenda Woody  Allen szemelte ki. A nyolcvanéves rendező állítólag maga is feltűnik majd a hatvanas években játszódó Amazon-szériában, az egykori gyereksztár, Miley Cyrus mellett.

woody allen

A Hannah Montana uralkodását és a Két pasi – meg egy kicsi egyik mellékszerepét követően újra sorozatban tűnik fel, Miley,  ráadásul Woody Allen választotta őt ki főszereplőnek az Amazon online streaming szolgáltatón még idén induló szériájához.

Ahogy azt decemberben a nyolcvanadikat is betöltő Woody Allentől már megszoktuk, sok konkrétumot még mindig nem tudunk a projektről, azonkívül, hogy márciusban kezdődik a hat darab 30 perces epizód forgatása, és hogy a története a hatvanas években játszódik majd.

A Deadline szerint Miley Cyrus mellett az elsősorban forgatókönyvíróként jeleskedő (Madárfészek, A nemzet színe-java), de a rendező Süti, nem süti című filmjében már színészkedő Elaine May, illetve maga Woody is főszereplőként tűnik majd fel az egyelőre cím nélküli sorozatban.

Közben már befejeződött az idei nagyjátékfilmjének a forgatása is Woody Allennek, így a még szintén cím nélküli, Kristen Stewarttal, Jesse Eisenberggel, Blake Livelyvel és Steve Carell-lel készült film is menetrend szerint érkezhet a mozikba valamikor a nyár folyamán.