hirdetés

Egy fővárosi egészségügyi intézet sebészeti osztályán fekszik pár napja Koós János – értesült a Bors. A 77 éves énekes a körülményekhez képest jól van, a lap tudomása szerint a híresség nem igényelt különleges bánásmódot.

koós

Koós János az osztályon egy kétágyas betegszobában fekszik, amihez külön fürdőszoba tartozik, de egyébként együtt használja a közös helyiségeket a többi beteggel. A kórházi kosztot viszont nem bírja, abból általában nem kér – írja a lap. Koós János mindent megtesz, hogy leplezze gyengeségét. – betegtársai legnagyobb örömére – énekléssel, viccmeséléssel igyekszik színesíteni a szürke kórházi hétköznapokat.

“Nagyon közvetlen fickó, bár ide senki sem vágyik önszántából, most örülök, hogy itt vagyok, mert testközelből láthatom a művész urat” – mesélte a Borsnak Koós János egyik betegtársa. “Sokat dúdol, és mindenkibe önti a lelket. Jó ember!”

Koós János egészségügyi állapotáról keveset tudni, mert nem szívesen beszél erről. Legutóbb hét évvel ezelőtt jelentek meg olyan hírek, hogy valami nem stimmel az emésztőrendszerével, de akkoriban az énekes úgy nyilatkozott, hogy az újságok csak felfújták a dolgot, egy kisebb problémával ugyan tényleg kezelték, de nem volt semmi komoly baja. Így hát most is csak találgatni lehet, hogy pontosan mi lehet a gond – írja a Bors. Munkatársuknak ugyan sikerült beszélnie a kórházban fekvő Koós Jánossal, aki megköszönte az érdeklődést, de jelezte: nem kíván nyilatkozni e témában.