hirdetés

Paul McCartney jól van
2014-05-28 13:13

Felépült és elhagyta Japánt Paul McCartney, aki a múlt héten lemondta ázsiai koncertkörútját, miután egy vírusfertőzés ledöntötte a lábáról – közölték kedden a koncertszervezők.

mccartney japan

A Beatles egykori tagja hétfőn egy charterjárat fedélzetén hagyta el Tokiót. Úticélját ugyan nem közölték, de a japán sajtó értesülései szerint a zenész Londonba utazott.

“Paul McCartney reméli, hogy minél előbb visszatérhet Japánba, hogy pótolja az elmaradt koncerteket” – húzták alá közleményükben a szervezők, hozzátéve, hogy minderről még tárgyalni fognak.

A 71 éves előadó a múlt héten, már Tokióban, de még a legelső koncertje előtt kénytelen volt lefújni ázsiai koncertkörútjának négy japán és egy dél-koreai állomását a makacs vírusfertőzés miatt.

A betegség miatt 170 ezer japán rajongó maradt hoppon, holott néhányan közülük 100 ezer jent (219 ezer forint) sem sajnáltak arra, hogy láthassák-hallhassák McCartneyt.

A szervezők nem közölték, hogy mi baja volt a zenésznek, a japán média szerint azonban egy hasmenést és hányást okozó nonovírus támadta meg.

 

MTI