hirdetés

Elment nyaralni az MSZP ex politikus fenegyereke Zuschlag János, amiről jól be is számolt a közösségi oldalán. A majd hét évet börtönben töltő politikus úgy véli a nyaralás neki is jár, ha van adótartozása , ha nincs.

zuschlag

Rég hallatott magáról az MSZP egyik legigéretesebb ex-politikusának száímtó Zuschlag János. Azonban most megtört a hónapok óta tartó csend és kiderült Spanyolországban pihen a mi Jánosunk. Erről fotót is posztolt az ex-politikus, aki valljuk be megjárta a poklok poklát. Hisz Zuschlag majd hét évet volt börtönben, mert állítólag fantom civil szervezetek nevében vett fel támogatást. Nos bár erről senki sem beszélt Zuschlag ha fel is vett ilyen állami pénzeket, akkor sem magának tette ezt. Azonban vitte a balhét egyedül.  Szerencsétlen Zuschlagot azonban nem mosták ki a bajból, sőt jól benne hagyták.

Így érthető talán, hogy Zuschlag miért volt a legutóbbi országgyűlési választásokon több kis neve sincs párt tanácsadója, amelyek sikeresen nyertek el több száz milliós állami támogatást. S talán az sem véletlen, hogy könyve is épp a választások körül jelent meg, amelyet véletlen egybeesésként egy fideszes újságíró, az egyik neves bulvár magazin főszerkesztő asszonya írta róla.