hirdetés

Zuschlag János lángost süt Horvátországban. A korábban hat és félév börtönbüntetésre ítélt politikust itthon sehol sem alkalmazták, ezért úgy döntött, hogy a feleségével együtt kétkezi munkából fognak megélni. Zuschlag kalandot próbál és lángost süt a horvát tengerparton. Vagy épp a választásokon összegyűjtött kamupártoktól kapott súlyos millióit itt fogja csupán elnyaralni Zuschlag. 

Nehéz a börtönviselt politikusok dolga. Megjegyeznénk, hogy másoké is és nem egy habos torta az élet. Így nem meglepő, hogy Zuschlag János sehol sem kap munkát. Sőt a pártja sem hívja vissza, mint a szintén börtönt megjárt Hunvald . Nos így összességében nem kell emiatt csüggeni.

Függetlenül attól, hogy sok milliót visszafizettem, sok millió még az adótartozásom, amit bevétel híján nem tudok törleszteni.  A családom is tönkrement miattam. De nem adom fel, azt találtuk ki a feleségemmel, hogy kimegyünk Horvátországba, és a tengerparton fogunk lángost sütni és árulni! Rövidesen indulunk, egy tízéves lakókocsiban fogunk lakni a gyerekünkkel együtt – mondta Zuschlag János , egykori politikus.

Zuschlag több kis pártnak volt a tanácsadója az országgyűlési választásokon. ezen pártoksikerrel összegyűjtötték a megfelelő ajánlásokat és súlyos százmilliókat kaptak az államtól. Zuschlag is bőven kapott ezen pénzekből. Minimum a pártok pénzeinek a felére volt jogosult, ami több száz milliő forintra tehető.