hirdetés

Zugló nem fizet senkinek
2014-09-20 10:04

Úgy tűnik félti az 1 milliárdját Papcsák Ferenc és kedvenc alpolgármestere. Éppen ezért azt posztolgatják az egyik közösségi oldalon,hogy ezt nem adják. Nos Zuglóban az Önkormányzat sajnos a társasházak felé majd félmilliárd forinttal tartozik, mer egyszerűen nem fizet. Több vállalkozót szintén nem fizettek ki Papcsák kerületében.Így érthető,hogy van 1 milliárdjuk, de meddig.

rozgonyi

Fidesz-KDNP zuglói polgármester-jelöltje azt mondta: nem hagyják, hogy “Budáról rárontsanak Zuglóra” és tanácsadói szerződésekkel, egyéb mutyikkal elvonják a kerületben élők forrásait.A Fidesz-KDNP zuglói polgármester-jelöltje szerint az önkormányzati választáson a helyiek egymilliárd forint sorsáról is döntenek.

Rozgonyi Zoltán – aki jelenleg közbiztonságért felelős alpolgármester – csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a kerületi képviselő-testület által elfogadott féléves költségvetési beszámoló szerint egymilliárd forintos többlet van a büdzsében. Ez az alapja a további fejlesztéseknek, extra szociális juttatásoknak, a zuglói közbiztonság továbbfejlesztésének és beruházásoknak – tette hozzá.

A kormánypárti politikus kiemelte: nem hagyják, hogy “Budáról rárontsanak Zuglóra” és tanácsadói szerződésekkel, egyéb mutyikkal elvonják a kerületben élők forrásait. Utalt rá: a baloldal komoly anyagi problémákkal küzd, jelöltjük, Karácsony Gergely pedig “már a spájzból figyeli, hogyan lehetne ezt a pénzt elvinni”.