hirdetés

Botrány Zuglóban. Egy hétéves kislány a budapesti Paskál strandon fulladt meg. Felelős nincsen, mintahogy azt sem tudni hol volt az úszómester s vajon milyen fontos dolga volt, hogy ezt nem látta. Természetesen a kerület hírhedt politikusa Papcsák úr most nem kommentel a közösségi oldalán, s arról sem számól be, hogy sajnálja az esetet vagy részvétet nyílvánít.

paskál

A gyermeket másfél órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül – közölték a mentők. A mentők ügyeletétől úgy értesültünk, hogy vízbefúlás volt a halál oka. Az esettel kapcsolatban az idegenkezűség kizárt – közölte a rendőrség, de nyomozást indítottak foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen.
Korábban egy helyszíni forrásból úgy értesültünk, hogy a szerencsétlenül járt kislány felhevült testtel ugrott a vízbe, de ezt semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg. Az MTI is úgy tudja, hogy a kislányt a strand egyik medencéjében érte baleset.Nos ha egy úszómester vagy a strand orvosa szakszerűen lépett volna és gyorsan, akkor talán még most is élhetne a kislány.
Bognár Kinga szóvivő szerint foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak eljárást, ismeretlen tettes ellen. A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, későbbre ígértek tájékoztatást.
Szűcs Panni, a BVK Holding kommunikációs vezetője azt mondta, a kislány egy táborozó csoport tagjaként fürdött a strandon, felügyelőtanára jelenlétében történt a baleset.