hirdetés

VV Lorinak nagyon bejött az élet és az új vállalkozása. Az RTL Klub börtönt is megjárt villa lakója ugyanis mesés 200%-os kamatot ígért azoknak, akik nála vagy épp vele befektetnek az új pénzcsináló tudományába, a tradelésbe.  VV Lori azóta Lamborghini Urussal és Huracannal autózgat,  és éli életét Dubajban, azaz a luxust élvezi és egyben dicsek szikis vele. De vajon meddig ? Úgy tudjuk a befektetők egy jó része futhat a pénze után, se hozam, se tőke. Sokakat becsaphatott  a tévés celeb, hisz se pénzügyi végzettsége nincs, se brókerként sem dolgozott egy percet sem.

Az egykori villa lakó és a dutyit is megjárt férfi Cs.Loránd új munkát talált magának,  igazi pénzügyi tanácsadó lett, sőt maga a pénzszerzés mágusa lett. Bizony ám. VV Lori ugyanis mesés üzleti ajánlattal csábította ügyfeleit. Hat hónapra 200 %-os hozamot ígért azoknak, akik pénzt adtak neki. Nos ez ám a művészet ! Ilyet még Matolcsy György sem tud és a Magyar Nemzeti Bank sem ! Sőt szerintem még a New Yorki tőzsde edzett brókerei sem ! VV Lori azonban igen, megcsinálta úgy tűnik.

Mindezt az RTL Klub egykori villa lakója alá is támasztotta, Dubai fotókkal dicsekedett, luxus Lamborghinikkel fotózkodott, sőt ki is bérelte őket és ezzel is hencegett mindenkinek. Hiába , ha egy biznisz beindul, akkor a pénz nem akadály és Lori ezt próbálta meg megmutatni.

Az ügyfeleinek 1 millió forintra 2 millió forint hozamot ígért VV Lori, míg 5 millióra 10 milliós nyereséget. A hirtelen pénzügyi zsenivé fejlődött férfi szerződéseket kiskötött az ügyfelekkel, amelynek a lényege a fentebb leírtakon kívül az, hogy a tőkére és a hozamra is garanciát vállal. No meg a kifizetésre is.

VV Lori nem tagadta sem a hirdetésekben, sem az ügyfeleknek sem, hogy tradezik. Azt azonban nem igazán hangoztatta, hogy ez igen veszélyes játék, főleg cripto valutákkal. Ráadásul, ha bukóra állsz és nincs pénzed védekezni, kitartani, nos akkor a gatyásad is elbukhatod, hisz ez a trade lés lényege.

Nos bejött a hencegés és bejött a nagy üzlet. Úgy tudjuk sok befektetővel szerződött le az új VV Rotschild Lori. Volt, aki 1 milliót adott és várta a hat hónap leteltét, hogy örüljön a 2 milliós hozamnak és a befizetett 1 milliónak. De volt, aki merészebb volt és rögtön annyira meggyőzet a luxus dubai Lori kaland, hogy 4 milliót fizetett. Sőt olyan ügyfél is van, aki eladta a lakását és az így kapott 250 ezer dollárt egyenesen VV Lorihoz vitte. Hisz hat hónap elteltével 500 ezer eurót kaszálhatott volna . Igen, csak volna, mert a nagy biznisz VV pénzmágussal, hát úgy tűnik nem jött be.

Igen VV Lori már se a telefonját nem veszi fel, se nem válaszol az ügyfeleknek, akiknek épp most járt le a hat hónapos befektetése. De vajon miért ? Elbukta ? Vagy épp a karib térségben hajókázik és nincs térerő ? Vagy épp pakolja a mesés euro milliókat ?  Nem tudni de valószínű bujkál inkább, mert se pénz, se más nincsen.

Azt, hogy VV Lori és testvére Roland Tik-Tok-os mesés hozamot ígérő hirdetésekre hányan jelentkeztek, szerződtek nem tudjuk pontosan. Minthogy azt sem, hogy a nagy üzlettel hányan jártak jól. Az azonban igen rosszul hangzik, hogy két befektetőből kettő már elbukta nemcsak a hozamot de a tőkét is. VV Lori ugyanis nem válaszol, nem veszi fel a teleont és az üzenetekre sem reagál a befektetőnek, akik már idegesek, hisz a szerződésük lejárt, de egy árva centet sem kaptak.

Azonban volt, aki legalább már a befizetett tőkét vissza kapta.

Én 1 milliót fizettem VV Lorinak erre a befektetésre, nem mertem többel beszállni és áldom azt a napot amikor így döntöttem. Én 6 hónapos szerződést kötöttem vele és a hat hónapra 200 %-os kamatot ígért. Nos én örültem, hogy a tőkét és 40 ezer forintot visszakaptam hosszas idegeskedés után-mondta az egyik befektető.

VV Lorit és ikertestvérét is keressük, megpróbáljuk kideríteni, hogy mi is történhetett ? Hova lett a sok sok millió amit kaptak a befektetőktől. S, hogy mit terveznek, miből kártalanítják az ügyfeleiket ? Egyelőre nem jártunk sikerrel.