hirdetés

Súlyos tragédia Budapesten. Lelőtte állítólag tízéves kisgyermekét egy rendőrnő, majd önmagával is végzett. Az ügyészség azonban azt is vizsgálja, nem történhetett-e idegenkezűség. Egyébként ilyenre az utóbbi években, évtizedben nem nagyon volt példa, hogy egy fegyveres testület tagja családtagját is megölje és utána magával is végezzen.

öngyilkos rendőr-mihádák zoltán

Szabadnapos volt állítólag az a rendőrnő, aki a XVIII. kerületben  vetett véget életének a Bartók Béla utcában, de előtte tízesztendős kisgyermekével is végzett. Az Esti Újság úgy tudja, hogy a hölgy a reptéri rendőrség kötelékében dolgozott és semmi jele nem volt annak, hogy öngyilkos akarna lenni. Jó családanya volt, hisz több gyermeke is volt. Rendezett körülmények közt éltek férjével és gyermekeikkel közösen. Így tettére magyarázat egyelőre nincsen. Az ügyészség természetesen most azt is vizsgálja, hogy nem történt-e esetleg idegenkezűség.

Az esetet Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette, hivatalos tájékoztatást vagy bármilyen egyéb információt viszont csak szerdára ígértek.

A környéket teljesen lezárták a rendőrök, csak az ott lakók mehettek ki és be a területre. A szomszédok állítása szerint az állítólagos gyilkos-öngyilkos anya normális életet élt, és a nő férje is rendőr. Több gyerekük is van, azt azonban nem tudni, hogy a többieknek esett-e bajuk, otthon voltak-e a tragédiánál vagy sem.

(Fotó: MTI-Mihádák)