hirdetés

Fertőzött a nyolcadik kerület a drogtól, úgy tűnik. Ráadásul rossz cucc került a kábszerpiacra, amitől egy ember meghalt egy másik rosszul lett. A hétvégén egy kábítószerfüggő férfi halálát az okozta, hogy más lőtte be neki a cuccot. A 44 éves férfin nem tudtak már segíteni, a drogot beadó férfit azonban órákon belül elfogták a nyomozók. Úgy tűnik, a drog volt rossz minőségű, mert más is rosszul lett tőle.

kabszer-tuladagolasAz Esti Újság úgy tudja, rossz minőségű drog okozhatta a VIII. kerületben elhunyt férfi halálát, amit egy másik férfi adott be neki. A szertől ugyanis más is rosszul lett. A drog akkor szennyezett, ha rutintalan, új drogkereskedők lépnek a piacra, legalábbis ez a tapasztalat, hisz nem tudják, hogy és mivel szabad felütni a drogot. Amikor rossz mennyiségben hígítják a drogkereskedők, akkor fordulhat elő olyan, mint most a VIII. kerületben. A legsúlyosabb szennyezett drogeset a 2000-es években történt, amikor egy nő rossz minőségű heroint dobott a piacra, és ettől 4 ember meghalt.

A rendőrség dél után néhány perccel kapta a bejelentést, és 9 perccel később kiértek a helyszínre, ahol megkezdték a szemlét – írja a police.hu.

Az adatok szerint a Lujza utcai lakásban két férfi és egy nő tartózkodott. Az egyik férfi kábítószert adott be a másiknak, majd távozott a lakásból. A drogot kapó 44 éves férfi rosszul lett, és a kiérkező orvos beavatkozása ellenére meghalt. A lakásból elmenekült 34 éves férfi néhány perccel később szintén rosszul lett a Dugonics utcában, őt a mentők kórházba vitték.

A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást.

(Fotó: Police)