hirdetés

Botrány. Kamunak tűnő karácsonyi akciós Legot adtak az egyik szupermarketben a gyanútlan vásárlóknak. Csak a karácsonyfa alatt derült ki, hogy a drága játék hamisítvány és valami nem stimmel vele. A károsultak már a Facebookon toborozzák egymást , hisz valakik csúnyán elrontották az ünnepeket.

kamu legoAzt nem tudni, hogy ki űzte ezt a csúnya karácsonyi tréfát pár vásárlóval de az biztos nagy meglepetést okozott és az ünneprontás is sikeredett.

Persze az is lehet valaki kicserélte a Lego doboz tartalmát és erről az áruház semmit sem tud. Hisz aligha feltételezhető egy multiról, hogy kamut áruljon .

A Facebookon keresett magához hasonló Lego-károsultakat az a férfi, aki a karácsonyfa alatt szembesült azzal, hogy a Tescóban vásárolt játék nem más, mint kínai hamisítvány. Tordai Józseffel az Index vette fel a kapcsolatot, miután a férfi a Facebookra kiírta, hogy a gyerekének vásárolt Technics-lego helyett ócska játékkockát és újságpapírt kapott.

A távirányítós Technics-legót december 8-án a Camponában található Tescóban vette. A játék 28-30 ezer forintba került, de akciósan le volt értékelve a felére. Az Indexnek elmondta, hogy kifejezetten ezért a játékért utazta be az összes boltot, szupermarketet, hogy végül megtalálja azt, amire kisfia leginkább vágyott.

A fa alatt szembesültek azzal, hogy a drága játék helyett aldis reklámújság és valószínűleg kínai hamisítvány legókockák voltak csak a csomagolásban.

A férfi bejegyzése alatt azóta még ketten jelezték, hogy hasonlóan jártak, egyikük a csepeli, másikuk a váci úti Tescóban vett kicserélt Legót. A közös mindhárom esetben, hogy drága Technics-típusú legókról van szó, és mindhármat egy Tescóban vásárolták – írja az Index.

A szülők azt tervezik, hogy panaszt tesznek a központi Tescónál, bár József szerint elég valószínű, hogy a kicserélésért felelősöket nem a nyíregyházi Lego-gyárnál kell keresni, ugyanis a csomagolásban talált reklámújságok budapestiek.