hirdetés

Öt éve hiába keresik a bankszámlákat simán megcsapoló győri férfit a rendőrök. Ráadásul állítólag azóta is tovább folytatja ténykedését a pénzintézetek győri réme. Úgy tudjuk a férfi ellen már több körözés is ki van adva, és európai elfogatóparancsot is kiadtak már ellene, de úgy tűnik valamiért nem nagyon tudják elkapni a rendőrök, ami fura. Akit akarnak pikk-pakk elfognak. Teljesen mindegy hol van a keresett személy.

 

Lassan már több mint öt éve nem tudják elkapni a rendőrök azt a győri csalót, aki nemes egyszerűséggel csapolja a banki ügyfelek és így a bankok számláit.  A keresett férfi ráadásul folyamatosan munkálkodik és nem nagyon izgatja, hogy keresik. Az pedig számunkra több mint érthetetlen, hogy a férfi miképp tudja lenyúlni a banszámlákon lévő pénzt évek óta ? A banki biztonsági rendszerek ezt miért nem tudják blokkólni ? Ha tudnák akkor ugye nem igazán tudná évek óta folytatni a könnyű pénzszerzési trükkjét folytatni a férfi, ezért vélelmezzük azt, hogy igazából tehetetlenek a bankszámlák réme ellen. Mindez pedig sok-sok kérdést vet fel. Vagy nincs veszély érzése az állítólag bujkáló férfinek, vagy pedig tudja, hogy nem is fogják elkapni valamiért.

Tény kérdése, hogy a bankokat és az ügyfelek pénzét csapoló férfi lassan rekorder lesz a rendőrség körözési listáján a maga öt évével.

Az is tény kérdése, hogy feltehetőleg már sok százmillió forintot lenyúló csaló nincs benne a legkeresettebb személyek listáján, ami több mint különös. Persze az is lehet csak mi bénáztunk.

Az is fura, vagy legalábbis nekünk érthetetlen, hogy a győri bankfosztogató ügyei úgy tűnik nincsenek egyesítve, hisz Egertől-Budapestig jó néhány helyen keresik. Azaz van ügye. Természetesen próbáltunk utána járni, hogy mi az oka annak, hogy nem találják a bankszámlákat csúnyán lecsapoló csalót.

Tájékoztatjuk, hogy csak a Budapesti Rendőr-főkapitányságon folyamatban lévő ügyek vonatkozásában tudunk Önnek választ adni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága és a BRFK Bűnügyi Főosztálya is csalás miatt folytat eljárást, a nyomozás érdekeire tekintettel a folyamatban lévő eljárásokról nem kívánunk bővebben nyilatkozni.-írta a BRFK kommunikációs osztálya az Esti Újságnak.

Az is fura, hogy a bankszámlák rémének tartott csaló trükkje ellen nem nagyon van gyógyír. A gyanútlan ügyfelek bankszámláiról ugyanis úgy tűnik folyamatosan szedi le a pénzeket. A banki biztonsági rendszereket pedig úgy tűnik profin veri át.