hirdetés

Megúszhatja komolyabb felelősségre vonás nélkül a sziráki transzvesztita áldoktor, aki ellen vádat emeltek. A férfi doktornőnek magát kiadva kezelte a betegeket de többnyire szürkületben és félhomályban. R. Ákos Félixet kuruzslás miatt állítják bíróság elé.

kuruzsló doki férfinőA vádirat szerint az áldoktor 2016-ban a héhalmi ügyelet pótorvosának kiadva magát – praktizálni kezdett mindenféle orvosi és egészségügyi végzettség nélkül. A férfi ezalatt többek között egy nem várandós pácienséről megállapította, hogy 3 hét és 6 napos terhes. Az áldoktor pénzt nem kért a „kezelésekért” a betegektől.

Az áldoktor vesztét feltehetőleg egy szerelmi történet okozta.

A transzvesztita dokiba ugyanis beleesett egy sziráki férfi. A hoppon maradt férfi öngyilkosságot is megkísérelt elkövetni.  Az áldoki R.Rita Tímea néven mutatkozott be mindenkinek úgy tudjuk és tavaly bukott le.

Kómár Jánosné, Szirák polgármestere a botrány kirobbanása után leszögezte, az önkormányzat semmilyen szerződést nem kötött az álorvossal. Ők tavaly nyáron értesültek róla, hogy egy személyiségi zavarokkal küzdő, magát doktornőnek kiadó férfi jelent meg a helyi romatelepen, aki néhány hiszékeny, ottani lakost megtévesztett. Az esetet az önkormányzat azonnal jelentette a rendőrségnek.