hirdetés

Az MSZP szakpolitikusa szerint aggasztó, hogy Zuglóban közel 700 szavazásra jogosult jelentkezett be az utóbbi hónapokban. Dr.Bárándy Gergely szerint mindez felveti a bűncselekmény gyanúját. Az ügy pikantériája, s feltehetőleg csupán véletlen egybeesés – a balodali politikus szerint -, hogy Papcsák Ferenc FIDESZ-es képviselő kampányfőnökének a településéről költöztek ily sokan épp a XIV.kerületbe.

vote-hungary-600x400

Még el sem kezdődött a választás, máris gyanús esetek történnek. Az MSZP szakpolitikusa szerint ugyanis Zuglóban több mint érdekes, fura és rejtélyes dolgok történnek. Pár hónap alatt több mint 700 fővel nőtt a választásra jogosult szavazók létszáma csak a XIV.kerületben. Ráadásul a kerület FIDESZ-es országgyűlési képviselőjének Papcsák Ferencnek a kampányfőnökének a településéről Kemecséről épp ennyien jelentkeztek ki nemrég. Hogy ezen személyek hova jelentkeztek be ? Nos az rejtély vagy épp senki sem akarja megválaszólni. Az MSZP szerint feltehetőleg véletlenűl mind Zuglóba jelentkeztek be a kemecséről eltűnt szavazók.

Az aki ebben részt vesz, az mind bűncselekményt követ el. – nyilatkozta dr. Bárándy Gergely , MSZP -s politikus az Esti Újságnak.