hirdetés

Már nincs előzetesben az az ügyvédnő, akit bérgyilkossággal gyanúsítanak. Az Esti Újság úgy tudja, hogy az ügy hátterében igen különös dolgok vannak még, hisz az ex DK-s politikus K.Gusztáv mellett más ismert személyek is érintettek lehetnek még az ügyben és bár hamarosan tárgyalások kezdődnek ott még bővülhet a vádlottak száma.

 

A különös bérgyilkossági ügyben érintett 47 éves ügyvédnő úgy tudjuk már nincs előzetes letartóztatásban. Az ismert jogász egy válási perpatvarra akart pontot tenni állítólag. A nő igen brutális kivégzést akart.

Állítólag az útban álló férfi kivégzésének részletei igen brutálisak voltak. A megrendelő a férfi fejének a levágását és a testének a feldarabolását is kérte a bérgyilkosoktól, majd ezekről fotót is kértek volna. Szerencsére azonban a válási ügy idáig nem jutott el, ami feltehetőleg a véletlennek és a vakszerencsének is köszönhető. A férfi ugyanis a gyerekét szerette volna látni, de a felesége igen fura helyen kérte a találkozót az exétől, a Pesti rakparton, ahol a célpont észrevett egy nem oda illő ukrán uszályt teljesen véletlenül és azonnal kapcsolt itt valami készül. Így a gyerek átadását egy forgalmas étteremhez kérte. Utólag kiderült, hogy a családi bosszú révén a férfit már itt megölték volna és az ukrán hajó simán tovább állt volna. Azonban ez a terv így meghiúsult.

Az ügyben sok ember kevert kavart, hogy a családi viszály lecsillapodjon. Sok bérgyilkos, ismert személy is meg lett keresve az ügyvédnő által, hogy segítsenek a férfi eltüntetésében, végül az egyik brigád döntött úgy, hogy a célpontot megkeresik és tájékoztatják a kiszemelt áldozatot a rémisztő tervről.

Állítólag a bérgyilkosok kevesebb mint 2000 euroért végül úgy döntöttek nem végzik el a piszkos munkát.

Az ügyben egyenlőre fura, hogy a férfi volt neje nem gyanúsított és nem is vádlott. Persze lehet nem tudott a rokon ügyvédnő pokoli tervéről, de az meg életszerűtlen, hogy egy rokon ily módon oldjon meg egy válást. Hisz a férj sosem bántotta ukrán kedvesét, a vagyonos feleség családját sem pumpolta sosem pénzzel, sőt az apósa kedvelte a vejét, ami érthető, hisz az unokáját a vagyonos ukrán vállalkozó imádta szó szerint. Túlzás nélkül mondhatjuk a mindene volt.

Így összességében lehet ez volt a baj, s ez indította be a rokonságot a pokoli terv előkészítésére.

Úgy tudjuk az ukrán nagypapa kiállt az unokája apja mellett és a lánya hirtelen válási akciója sem tetszett a vagyonos milliárdos apósnak. Így az is lehet, hogy emiatt is eszelte ki pár féltékeny rokon a rémisztő bérgyilkosságot.