hirdetés

Ingyen kényszerítette prostitúcióra a fiatal lányokat Budapesten egy férfi és élettársa. A modern rabszolgatartók a nehézsorsú lányokat droggal tömték és bezárva tartották őket mint az állatokat. A lányokat sokszor csúnyán el is verték a rabszolgatartók. Sajnos egyre több az ilyen eset Magyarországon.

 

A harmincéves férfi és a 25 éves nő éveken át prostitúcióra vett rá nehéz anyagi helyzetben lévő fiatal lányokat. Budapesti, belvárosi bérelt lakásokban kényszerítették a nőket testük áruba bocsátására, szolgáltatásaikat internetes oldalon hirdették.

A modern rabszolgatartók a szexből befolyt pénz felét ígérték a lányoknak, azonban ez is csak kamu volt.

A pénz helyett a rászedett lányok kaptak verést bőven, meg drogot is, ha kérték ha nem.

A gyanúsított férfi és élettársa a lányokat szó szerint fogvatartotta.

Szerencsére a  budafoki rendőrség augusztus 23-án hajnalban vidéken fogta el a férfit, és társával együtt még aznap kihallgatta. A két elkövető nem tett vallomást. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két gyanúsítottal szemben.

A rendőrök munkája nem könnyű az ilyen esetekben, hisz nehezen tudják elfogni az ilyen kegyetlen striciket, akik az internet mögé bújva futtatja a kizsákmányolt nőket, sőt veri is őket. Az ilyen fogvatartott nők egyetlen esélye, ha egy kuncsaft segít nekik semmi más.