hirdetés

Hihetetlen és egyben drámai gyermekbaleset történt megint, és most a harmadik emeletről zuhant ki egy baba, ezúttal Szekszárdon.  Sajnos egyre több az ilyen drámai baleset, legutóbb Budapesten történt hasonló drámai baleset. Tisztelt szülők figyeljünk már oda jobban egy picit a gyerekeinkre, ha lehet kérni. Persze soka nyűg, a gond, de a gyermekkel való törődés, odafigyelés, egyrészt minden bajra gyógyír. Másrészt sokkal jobb megelőzni a bajt mint épp a vádlottak padján ülni.

 

Sajnos ismét kizuhant egy kisgyermek egy emeletes házból. Ezúttal egy szekszárdi társasház harmadik emeleti erkélyéről zuhant le egy 21 hónapos kislány.

A bajbajutott gyereket az édesapja vitte át a szemközti mentőállomásra és ennek is köszönhetően, no meg a kicsi életéért sokáig küzdő mentősöknek köszönhetően a gyermek életben maradt és egy mentőhelikopterrel elszállította.

Eddig tisztázatlan körülmények között kiesett egy társasház 3. emeletéről egy 21 hónapos kislány hétfő délután, Szekszárdon. A gyerek az erkélyről zuhant a mélybe. Őt az édesapja vitte át a szemközti mentőállomásra. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte: a rendőrség lezárta az utcát és az épület környékét, hogy biztosítsák a mentőhelikopter le- és felszállását. A helyszíni szemle befejeződött.

Sajnos az elmúlt hónapokban és években sajnos egyre több ilyen eset történik Magyarországon. Legutóbb Budapesten zuhant ki egy második emeleti angyalföldi lakásból egy 2 éves kisfiú még júniusban és szerencsére ő is túlélte a zuhanást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást.

Ezután Kőszegen is hasonló eset történt. Itt is egy emeletes ház második szintjéről esett ki a kislány. A nagymama magára hagyta. A gyermeket súlyos életveszélyes állapotban vitték mentőhelikopterrel kórházba.

Azt, hogy mi az oka ennek a soknak tűnő gyermek kiesésnek illetve zuhanásnak ? BÍrók nem vagyunk, ügyészek és nyomozók sem, így  csak feltételezni lehet, hogy feltehetőleg a felnőttek figyelmetlensége bizony mind mind benne van ezen tragikus esetekben.

( Fotó: tolnatáj tv, szerző : Cs.T.)