hirdetés

Újabb két férfit vett őrizetbe a rendőrség a fővárosi Szondi utcai rekord mennyiségű 30 kilógrammnyi  kábítószerfogás ügyében. Az új gyanúsítottak előzetesét javasolja a rendőrség, akiket feldobtak a társaik.  Az ügyben további elfogások várhatóak úgy tudjuk.

 

A rendőrség a 33 éves K. Cs.-t , kedden pedig a 26 éves V. Gy.-t fogta el és vette őrizetbe a rendőrség. A nyomozók javaslatot tesznek előzetes letartóztatásukra. Hogy mikéntjutottak a banda tagok nyomára azt nem tudni pontosan de feltehetőleg valamelyik korábban elfogott drogkereskedő kezdett el beszélni az enyhébb büntetés reményében. De az is lehet, hogy a konkurencia ad készséggel infókat a nyomozóknak, nem véletlenül. A közel100 millió forintos drogfogás az utóbbi évek rekordja. a gyanúsítottak pedig akár életük végéig börtönben ülhetnek.

Hirdetés

Mint ismeretes múlt csütörtökön este egy belvárosi szálloda parkolójában intézkedtek három külföldi férfival szemben. Egyikük autóval megpróbált elmenekülni a helyszínről, miközben több parkoló járműnek ütközött. A rendőrök a menekülő autó kerekére két lövést adtak le. Az eset során senki sem sérült.

A kocsi csomagtartójában 26 csomag, összesen több mint 30 kilogramm – az elvégzett gyorsteszt szerint – marihuánát találtak és foglaltak le.