hirdetés

Újabb botrányra derült fény a Gottsegenben. Miután elzavarták a régóta útban lévő Székely doktort, egyik betegét bár előkészítették a műtétre, sőt az altatót is megkapta, aztán amikor felébredt a beteg hölgy közölték vele, hogy elmaradt a műtét. Így úgy tűnik a kórház vezetésének Székely doktor elbocsájtása mindennél fontosabb volt, még a betegek életénél is, sajnos.

 

gottsegenÚjabb botrányra derült fény a Gottsegenben. Miután elzavarták a régóta útban lévő Székely doktort, egyik betegét bár előkészítették a műtétre, sőt az altatót is megkapta, aztán amikor felébredt a beteg hölgy közölték vele, hogy elmaradt a műtét. Így úgy tűnik a kórház vezetésének Székely doktor elbocsájtása mindennél fontosabb volt, még a betegek életénél is, sajnos.

 

Már fertőtlenítve, benyugtatózva a műtőasztalon feküdt az elbocsátott szívsebész  Székely László betege, amikor szóltak neki, hogy elmarad a beavatkozás. Az ATV Heti Napló című műsorának vasárnapi adásában arcának vállalása nélkül megszólaló beteg zárójelentésére azt írták: „technikai okból” nem műtötték meg , de ez így nem fedi a valóságot.

Ha ez mind igaz, amit a beteg állít, akkor tényleg itt az ideje csomagolnia a GOKI vezetőjének és az EMMI vezetése is lemondhatna.  Ez ugyanis több mint felháborító eset.

Mi úgy tudjuk, hogy az orvosok arra esküdnek fel, hogy gyógyítsanak a legjobb tudásuk szerint, és így mentsék meg az emberek életét, nem arra, hogy hatalmi harcok közben megfeledkezzenek a betegekről !

Egyre jobban kezd beigazolódni az, hogy Székely elbocsájtása fontosabb volt a kórház vezetésének, mint a betegek élete és egészsége. Legalábbis kívülről nézve, hisz engedhették volna , hogy a doki a súlyos állapotban lévő betegeit még megoperálhassa, ha hagyják dolgozni a felmondási ideje alatt. De nem engedték. Bosszúból? Kicsinyességből? Kapzsiságból? Nem tudjuk pontosan de ez szomorú.

A vidéken élő, középkorú asszony azt is elmondta, még autójuk sincs, így már a felutazás sem volt egyszerű Budapestre, ahol még egy hétig „nem csináltak semmit” vele, pár vérvételen, előkészítő vizsgálaton kívül. Az operáció napján reggel S indul- e nyomozás, amiatt, hogy minisztériumi és orvosi vezetők szegték meg az esküjüket?

A többgyerekes asszonyt végül egy másik kórházban hamarosan megműtik.