hirdetés

A miniszterelnök újított. Legalábbis hátizsákok terén. Az elmúlt napokban többen is egy új zöld táskával látták Orbán Viktort jönni-menni. Mint ismeretes a miniszterelnök első hátizsákja egy 2006-os VB táska, már a Nemzeti Múzeumban látható.

orbán tatyó2

A kormányfő nagyon szereti a hátizsákokat, egy-egy darabot hónapokig tart nagy becsben. A hétvégén új táskával tűnt fel.

A zöld hátizsákot  Orbán Viktor miniszterelnök a Szakma Sztár Fesztiválon mutatta meg a nagyközönségnek legelőször. A Vasárnapi Blikknek a miniszterelnök, hogy a szervezőktől kapta ajándékba a sötétzöld táskát, ami  szerinte egy nagyon kedves gesztus volt.

A legutóbbi hátizsákról, ami a 2014-es brazíliai focivébé hivatalos sporttáskája  volt, azt mondta: az az “első számú táska” hosszú távon, de valamire használni fogja az új szerzeményét is.

orbán tatyó

Orbán az első szuper és közismert táskáját a 2006-os világbajnokság logója díszítette, és eredetileg a fiának vette, de ő is szívesen hordta. A piros-fekete hátizsák valóságos sztár lett, így nem egy szekrény mélyén végezte,hanem a Nemzeti Múzeumban.