hirdetés

Börtönben ülhettek többen is azon kopaszok közül, akik kedden a Nemzeti Választási Irodánál akadályozták meg egy ellenzéki népszavazási kérdés beadását – írja a Magyar Nemzet. Az ügyben a rendőrség szerint semmiféle szabálysértő, bűncselekménygyanús eset nem történt. A rögtönzött door step jellegű tüntetést, várakozást lebonyolító kopasz urak pedig sosem voltak a Fradi Secu emberei. Maximum az alvállalkozóknál ténykedhettek. Azt nem tudjuk, de mivel az NVI-nél az idős néniket segítő kopaszok közül sokan a közösségi oldalaikon az FTC-t tüntették fel munkahelyként, a klub így feltehetőleg, mint minden gyanús esetben, intézkedni fog, vagy ha kell, feljelentések sorát teszi majd meg.

 valasztasi-iroda-nyako

 

A Magyar Nemzet szerint a szolnoki Cs. Mihály irányította a Nemzeti Választási Iroda épületébe azokat a kopaszokat, akik sorfalat állva akadályozhatták meg az MSZP-s Nyakó Istvánt abban, hogy benyújtson egy népszavazási kérdést. Az is kiderült , hogy az idős néni, aki pár másodperccel előzte be az MSZP-s politikusokat, nem más, mint Herceghalom polgármesterének felesége volt, aki korábban fideszes politikus volt. Ma már nyugodjon le mindenki, a polgármester és neje teljesen független, és csupán véletlenül, az időseket tisztelő illemből engedték be a nénit az NVI helyiségébe, hogy népszavazási kérdését leadhassa.

Cs. Mihályról azt írják, hogy a Facebookon az FTC alkalmazottjának nevezi magát, és hazai börtönökben készült fotókat posztol, a váci börtönről például azt írta, hogy „itt is voltam”. Nos, van, aki a sportautókkal henceg, mások a gyerekeikkel vagy a kalandos útjaikról, ő, azaz Cs. Misi a börtönökről. Biztosan sokat szerelte ott a vizet. Meg a gázt.

Egy másik, az NVI-bél felbukkant kopasz, J. Lóránt is az FTC-t nevezi meg munkahelyként, ő több fotón is Fradi-címeres mellényben szerepel együtt K. Tiborral, aki ugyancsak ott volt az Alkotmány utcában kedden. K. Tibor Facebook-oldaláról a Magyar Nemzet szerint kiderül, hogy a férfi börtönviselt, és antiszemita nézeteket vall.

Az FTC kiadott egy közleményt, hogy az NVI-nél történt eseményekhez semmi közük sem nekik, sem a Fradi Securitynek.

Az azonban csupán véletlen egybeesés és félreértés lehet, hogy ezen személyek az FTC-t jelölték meg munkahelyükként a közösségi oldalakon. Feltehetőleg a hamis adatok feltüntetése végett, mint minden hasonló esetben, a Fradi majd feljelentést fog tenni, hisz a klub jó hírnevével éltek vissza ezen kopasz emberek. Azt is biztosra vesszük, hogy az NVI-nél tömegjelenetet okozó, egyfajta door step akciót lebonyolító kedves urak sosem dolgoztak a Fradinál és annak biztonsági alvállalkozóinál.

(Fotó: Origo)