hirdetés

Tarlósnak falaztak
2014-07-25 12:34

Falazott az Együtt-PM társelnöke. Juhász Péter egy vmalteros vödörrel s némi téglával érkezett a Fővpolgármesteri hivatalhoz s megkezdte egy ajtó befalazását. Juhász performance akciója tiltakozás. A politikus társa Karácsony azonban nem vett részte az akcióban, mert metroval érkezett volna, de az ismét bedögött.

juhász együtt

Hiába várta vezető politikus társát délelött Juhász Péter egy malteros vödörrel és táglák sokaságával a Főpolgármesteri Hivatalnál, Karácsony Gergely nem érkezett meg. A politikus ugyanis a 2-es mteroval indult a performace helyszínére de az lerobbant ismételten. Így Juhász neki állt az egyik kapu befalazásának. Nos a politikus akár kúműves mesterséget is kiválthatna, hisz jól ment neki a fal felhúzása, aminek a végére egy piros spray is előkerült, amely feltette az i-re a pontot. Juhász graffitit fújt, amely így szólt. diktatúra miatt zárva.
Juhász Péter arról beszélt az egybegyűlt sajtósoknak, hogy Tarlós István semmilyen nagyobb fejlesztést nem vitt véghez főpolgármesterként, egyedül a német megszállás emlékműve épült meg, de az se kellett senkinek.